Minusta

Olen oikeistolainen kokoomuslainen, joka kannattaa matalaa verotusta ja laajoja yksilönvapauksia. Työskentelen teknisen myynnin parissa, olen opiskellut prosessi- ja järjestelmätekniikkaa ja harrastuksiani ovat sijoittaminen, reserviläistoiminta ja monipuolinen urheilu.

Työt

Olen työskennellyt viimeiset viisi vuotta teknisen myynnin parissa. Ensin energia-alalla, sitten teollisuudessa ja tällä hetkellä IT-alalla.

Olen myös ollut mukana perustamassa kahta yritystä. Aloina markkinointi ja sijoittaminen. Nämä ovat kuitenkin sivutoimisia.

Politiikka

Politiikan parissa olen ollut vuodesta 2015 lähtien. Nähty on niin yliopisto-, nuoriso-, kuin kuntapolitiikkaa. Tällä hetkellä toimin Turun Kansallisseuran varapuheenjohtajana ja Turun kaupungin varavaltuutettuna.

Harrastukset

Vapaa-ajalla urheilen, sijoitan ja käyn koronan taas salliessa kertausharjoituksissa. Lapsuudessa pelasin tennistä, nykyään juoksen, käyn Crossfit-salilla ja golfaan sään ja kalenterin salliessa. Laita viestiä, jos haluat lähteä kierrokselle!

Koulutus

Kaikki kouluni olen käynyt Turussa. Ala-asteena toimi Cygnaeus, yläasteena S:t Olofsskolan, lukiona Katedralskolan i Åbo ja sittemmin yliopistona Åbo Akademi.

Åbo Akademilla opiskelin prosessi- ja järjestelmätekniikkaa ja sivuaineena ohjelmointia. Valmistunen tämän vuoden aikana diplomi-insinööriksi.

Varusmiespalveluksen kävin Dragsvikissa ja olen sotilasarvoltani reservin luutnantti.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä